Aaah!

Tänään olin ekaa kertaa puoleen vuoteen Pilates-tunnilla. Teki todella hyvää — jumittaneet hartiatkin taas pehmenivät. Ikäviä asioitakin tapahtui: kannettavani joutui pieneen onnettomuuteen ja lähtee huomenna korjattavaksi, joten en erittäin tod.näk. pysty päivittämään kotisivujani kuin joskus joululoman jälkeen (riippuen siitä miten nopeasti uusi näyttö saadaan Suomeen). Päivän muuta liikuntaa oli kummitytön kanssa pulkalla laskeminen ja joulukuusen hakeminen omasta metsästä.

Keskusteluryhmä on nyt siirtynyt uudelle serverille ja kaikki ainakin näyttäisi toimivan paremmin kuin hyvin. Kotisivuillani tarkemmat liittymisohjeet (sori iso fontti, mokasin yhden asetuksen ja nyt en sitten pääse korjaamaan sitä ennen kuin saan oman koneen takaisin).

Syömiset ovat olleet hieman arveluttavia ja huomenna on viimeiset pikkujoulut, joten ruotuun pääsy lykkääntyy lauantaihin. Tarkoituksena ei siis ole juuri nyt laihduttaa, vaan pystyä syömään säännöllisesti ja terveellisesti.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *