Viimeinen joulupäivä on alkanut (mutta henkisesti koen vielä eläväni 25. päivää… 🙂 Lahjamäärästä päätellen ollut erityisen kiltti tänä(kin) vuonna. Eräs eniten ilahduttavista lahjoista oli veljeni antama “kutri.net”-domaini — eli nyt pääset kätevästi kotisivuilleni myös osoitteesta: kutri.net tai www.kutri.net.

Toista punttitreeniä ei ole vielä tullut, mutta esim. tänään olen onnistunut harrastamaan huikeat 25 minuuttia aerobista treeniä juoksumatolla (energiaa kului n. 170 kcalin edestä) eli liikuntaharrastus ei ole ainakaan vielä täysin lopahtanut… Muutenkin on sellainen olo, että into tammikuun eka alkavaa Kutri kuntoon -teemavuotta kohtaan vain kasvaa. Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että odotan innolla aikaa, jolloin syön mahdollisimman terveellisesti, harrastan päivittäin liikuntaa, enkä käytä alkoholia! (= olen siis tulossa vanhaksi?)

Syönyt olen reippaasti, myös suklaakonvehteja ja marmeladeja — kuitenkin vähemmän kuin esim. keskimäärin jouluina. Vaa’alle en ole uskaltautunut. Vuoden viimeiset 5 päivää olen ajatellut ottaa hieman iisimmin ja uusi vuosi menee näillä näkymin raittiissa merkeissä (= että pystyn aloittamaan teemavuoteni täysillä heti 1. päivä).

Huomenna olisi tarkoitus kirjoittaa vihdoin ja viimein paperille mitä kaikkea uutta aion Kutri kuntoon -teemavuotena tehdä… Ja sitten enää tarvitseekaan toteuttaa suunnitelmani! (= sarjassamme helpommin sanottu kuin tehty?)


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *