Tänään oli varsinainen hiilaritankkauspäivä — pastaa ehkä 5-7 dl:n verran, iso kanaleipä, pari Nutrilett-patukkaa, 2 Milky Waytä ja 1 kpl keskikokoisia korvapuusteja. Kävin erään miespuolisen ystäväni kanssa katsomassa meksikolaisen komedian (?) “ja äitiäs kanssa” (tms.) . Yhtä pääosaa esittävällä naisella oli kaunein takamus, jonka olen hetkeen nähnyt. Pyöreä, kiinteä, kookas mutta vain hyvällä tavalla.Tahtoo kanssa!

Tämä voi kuulostaa todella kummalliselta jonkun korvaan, mutta minua jännittää millainen oma takapuoleni on ensi kesänä. En siis jännitä sitä, saanko liiat rasvat pois ja lihasta tilalle vaan sitä, miltä takapuoleni näyttää sitten kun se on kiinteä, sillä se ei ole ollut sitä sitten lapsuusvuosien (ja niitä ei nyt lasketa).

Huomenna (päivähän alkaa vasta heräämisestä 🙂 on viimeinen kokonainen Suomen päiväni lähes neljään viikkoon. Tarkoitus oli juhlistaa sitä käymällä legendaarisessa Järvenpään Zapatassa, mutta koko päivän hiilarilatingin jäljiltä olo on vieläkin niin tukkoinen, että saa nähdä tekeekö vielä huomennakaan ruokaa mieli.

Lueskelin Verkkoklinikan laihdutuskeskusteluryhmän todellisen tietäjän Profitin vanhoja viestejä ja ajattelin Profitin luvalla koostaa niistä viimeistään kotiin palattuani “parhaat palat” -henkisen kokoelman. Ko. nainen nimittäin tuntuu tietävän oikeasti paljon terveellisestä ruokavaliosta ja treenaamisesta. Sitä odotellessanne voitte itse käydä etsimässä ko. keskusteluryhmän sivujen etsi-toiminnolla noita Profitin viisauksia. Suosittelen lämpimästi (en ole saanut ko. henkilöä vielä asiavirheistä kiinni, vaikka kovasti olen yrittänyt 🙂 )!

Ai niin ja näin pikkutuntien alettua haluan muistuttaa kaikille (ja monikohan tämänkin jutun lukee? Kolme?) riittävän unen välttämättömyydestä niin laihtumisen, lihasten kasvatuksen kuin nesteen poiston takia. Liian vähä uni turvottaa ja turvotus ei sitten ole lihomista (= eli turvotuksen aiheuttamia lisäkiloja ei voi poistaa vähentämällä entisestään syötyä ruokamäärää)!

Hyvää yötä ja huomenta!

rakkaudella

Kutri


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *