Eilinen ilta meni ns. viihdemodella. Alkoholikaloreita kului reippaasti. Osan yritin kuluttaa tanssimalla, mutta varsinainen “kaloritasoitus” tuli tänään ihan luonnostaan, kun ennen klo 17 mikään (ei edes vesi) ei pysynyt sisällä.

Mielenkiintoista tässä on se, että en ole koskaan ennemmin oksentanut krapulan takia. Niinpä mietinkin, onko mahdollista että elimistöni, jota on hemmoteltu vähällä alkoholilla ja suhteellisen terveellisellä ruoalla, ei tahdo kestää viinaa enää ollenkaan vaan rankaisee todella rajulla kankkusella. No, mene ja tiedä — ainakaan ei tee enää hetkeen mieli juoda yhtään alkoholia ja vielä pidempään aikaan juoda paljon alkoholia.

Tällä viikolla olen käytännössä joka päivä kävellyt vähintään sen puoli tuntia reippaasti (tätä päivää lukuunottamatta tietysti! :-), ensi viikolla on tavoitteena aloittaa jumppakumitreeni.

Ai niin, eräs tuttu kokeilee nyt sivuillani mainittua viimeisten kilojen laihdutusohjetta, vaikka ylimääräisiä rasvakiloja on vielä enemmän kuin 5. Kunhan pääsen omalla koneellani nettiin, päivitän sivuille tarkennetut ohjeet aiheesta, mutta sanon jo nyt, että sellaisia dieettejä EI SAA ottaa käyttöön, ennen kuin on remointoinut ruokavalionsa ja sisäistänyt uuden ruokavalion niin, että tekee terveellisiä valintoja ihan selkäytimellä.

Muuten olen saanut ystävällismielistä noottia, että laihdutusjuttujeni ns. tieteellisyys (eli aika nopeasti aletaan puhua hiilareista, proteiineista ja rasvasta), saattaa pelottaa herkempiä ensilaihduttajia. Tämä on varmasti totta, joten tarkoitus on jossain vaiheessa kirjoittaa “johdanto sivuilleni” sellaisille henkilöille ja laittaa johdantoon linkkejä ja vinkkejä aloittelijoille. Kaikki kritiikki ja ehdotukset sivujeni sisällön parantamiseksi otetaan ilolla vastaan!

Seuraava päivitys varmaan heti alkuviikosta, ellei jo huomenna.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *