Eräiden yllättävien käänteiden jälkeen olen takaisin Suomessa. Ja se on suoraan sanottuna LUKSUSTA! Siis oikeasti, kaikesta räntähenkisestä lumisateesta huolimatta. Tällä hetkellä ulkona on todellinen jouluilma!

Asiaan: koska olen kotona jo nyt, päätin aloittaa uuden kauden — tällä kertaa se alkaa perjantaista 22. 11 ja päättyy perjantaina 20.12. Kahtena ekana viikkona ajattelin kokeilla sivuillani mainittua tehodieettiä (kyllä, pikkujoulukausi lähestyy 🙂 ja kahtena seuraavana viikkona keskittyä syömään 2200 kcalia päivässä ja tekemään miinusta liikunnalla. Kaksi muuta tärkeää tavoitetta tänä aikana on saada liikunta — niin aerobinen kuin varsinkin punttitreeni — rullaamaan ja korjata ruokavalioni kaksi isointa puutetta nostamalla (hyvän) rasvan ja kasvisten/vihannesten/marjojen määrät riittävälle tasolle. Varsinaisia syöpöttelypäiviä pitäisi kauden ajalle osua vain kaksi kpl. Joulun aikaan yritän jatkaa liikkumista, mutta relata ruokapuolella. Varsinainen laihishan alkaa sitten tammikuussa.

No, suunnittelen tämänkertaista “ohjelmaani” perjantaihin asti, jolloin julkistan seuraavien neljän viikon suunnitelmani ja lähtöpainoni.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *