Miten saisin sivuista kivemman näköiset

Äääh… Vatsa täynnä Pandoroa, italialaista sokerikakun ja pullan risteytystä. Syntisen hyvää… No, perjantaina alkaa kuuri ja silloin kuvataan “ennen” kuvat kameralla ja videolla. Tavoitteena on, etten enää koskaan tule näyttämään yhtä isolta kuin tällä viikolla (mahdollista raskausaikaa lukuunottamatta).

Kuten jo äsken tuonne vieraskirjaani kirjoitin: kuten ehkä olette huomanneet, EN OLE VISUAALISUUDEN IHMELAPSI — ts. kotisivuni näyttävät aika karmeilta omaankin silmään. Olen nyt pari päivää yrittänyt hahmotella vaihtoehtoisia sivumalleja, mutta mikään ei tunnu hyvältä. En tiedä sitten pitäisikö ottaa kuvia jostain hedelmistä, käsipainoista sun muista ja ehkä se vanha etusivuillani ollut kuva ja yrittää värkätä niistä jotain näyttävämpää, mutta kuitenkin helposti latautuvaa. Inhoan itse surffata framejä käyttävillä sivuilla, joten en ole kovin innokas siirtymään käyttämään niitä. Yritin jo opiskella hieman PHP-koodia voidakseni helpottaa esim. linkkilistojen päivittämistä ja salattujen sivujen lisäämistä, mutta ikävä kyllä muuten helppokäyttöinen .mac-serveri ei tue ko. protokollaa (?). Plääh.

Anyway — olisiko kellään mitään hyvää vinkkiä tai ideaa, jolla saisin kotisivuni http://homepage.mac.com/kutri näyttämään jotenkin miellyttävämmältä? Toimivimmat vinkit palkitaan — paremman näköisillä kotisivuillani! 🙂 No ei vaan, oikeasti voin kehittää jonkun sopivan palkinnon, jos joku jakaa kanssani jonkun kuningasidean joka mullistaa kaiken.

Heh, olen varmaan siitä aika harvinainen ihminen, että tämä sisällöntuotanto ei ole ongelma, vaan ulkoasu (= olen nähnyt mageita sivuja, joilla ei ole mitään sanottavaa — tosin myös sivuja, jotka näyttävät kauheilta ja joilla ei ole mitään sanottavaa). Ai niin ja mitä nopeammin latautuva systeemi, sen parempi. Vaikka käytössäni on nopea yhteys, olen mm. tänä vuonna joutunut selviämään huikeat 4 kk kannettavani 56kbs-modeemilla. Siinä vaiheessa kun jonkun hienon flash-etusivun lataaminen kestää yli minuutin em. yhteydellä, into astua etusivua pidemmälle lopahtaa kummasti… 🙂


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *