Ennen kuvia ottamassa

No niin, koko päivä on mennyt taas yhdessä hurauksessa ohi. Aamupäivällä kuvasimme videota ja valokuvaa kropastani ennen dieettiä. Toivottavasti ei enää koskaan tarvitse olla näin paksussa kunnossa… 🙂 Julkaisen EHKÄ kuvat sitten kun on tarjota näyttäviä “jälkeen” kuvia.

Aloitin siis uuden dieetin, joskin aloin tarkkailla ruokavaliota vasta sen jälkeen kun olin jo ehtinyt syödä aamiaisen ja ekan välipala/lounaan. Seuraus: loppupäivän syömiset olivat enemmän fiksailu-henkisiä (kolme proteiinidrinkkiä ja silleen). Anyway, laihdutuskauden virallinen aloitus näkyy kotisivujeni projekti-osiosta. Siellä on myös ensimmäinen ruokapäiväkirjani.

Vieraskirjaani on tullut viestejä ja kysymyksiä — kivaaa! (siis oikeasti! :-), vastaan niihin huomenna.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *