Jees,

takana intensiivisesti tietokoneen ääressä vietetty viikonloppu ja maanantaipäivä. Uusia ihmisiä on keskusteluryhmään rekisteröitynyt jo yli 50 ja keskustelutkin ovat jo päässeet alkuun.

Hieman stressaavaa on tietysti tsekata jokainen hakija erikseen ja vähänkin epämääräisten tapausten kohdalla miettiä onko tämä nyt häirikkö vai ei. Ai niin ja tiedoksi kaikille Verkkoklinikkaakin lukeville — siellä esiintyvä “Fitness-Kutri” ei todellakaan ole minä. Ilmoitan kyllä erikseen, jos se ihme tapahtuu, että ko. ryhmään palaan.

Tuntuu vähän hassulta, kutsua tota keskusteluryhmää mun keskusteluryhmäkseni, kun mun fiilis on lähinnä sama kuin aikanaan eräissä isoissa bileissä, jotka järkkäsin läheisteni kunniaksi — vietin valtaosan ajasta keittiössä varmistamassa että kaikki pelasi ja NAUTIN roolistani. Samalla vieraat nauttivat omastaan. Eli jotenkin ajattelen tosta ryhmästä niin, että mä olen järkännyt paikan ja tavallaan myös tarjottavat, mutta olen itse vain taustalla varmistamassa että kaikki toimii, samalla kun “vieraat” toivottavasti nauttivat täysillä olostaan.

Oma laihis on mennyt siinä mielessä putkeen, että noi tavoitekalori- ja ravintoainemäärät on mennyt kohdalleen. Samaan aikaan olen ollut niin sippi, ettei ole huvittanut paljon liikkua. Ehkä sitten huomenna kun on hiilaripäivä. En oikeasti ymmärrä ihmisiä, jotka kykenevät tulemaan toimeen alle 100 g hiilihydraattia / päivä, kun mulle tekee oikeasti tiukkaa tämän 158 hiilarigrammankin kanssa. No, onneksi saa huomenna tankata niitä lisää. En mä kyllä tätä kahta viikkoa pidempään jaksaisi, hyvä jos jaksan edes niin pitkään… 🙂

Tänään tein taas tonnikalapitsaa, tällä kertaa puolella juustolla ja hyvin toimi!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *